MY LOVE

På lördag har vi två varit tillsammans i 11 månader, och då är det bara en månad kvar till vi varit tillsammans ett helt år? Jag kan bara inte förstå det. Å ena sidan känns det som att vi varit tillsammans i hundra år, å andra sidan känns det som vi vart tillsammans igår. 
 
Linus är min bästa vän. Han är min bästa vän som jag får pussa på och hålla handen med. Vilken himla tur jag har som träffat någon som honom ändå, det har ju varit precis det jag längtat efter så himla himla länge. 
Här står vi & gosar ner oss inne på någon småsnuskig toalett i Norrköping. Thank god att vi bor tillsammans numera, så att vi slipper alla dessa resor och nerstökade toaletter.
Två trötta selfiestick-användare.
Och här cyklar vi omkring me selfiepinnen. Yolo som dom säger.

UPPHITTAD LISTA PÅ INZERNEZ

Vad är du beroende av?
Smörgåsgurka/saltgurka/inlagd gurka/whatever ni kallar det. ÄLSKAR det. Kan käka hur mycket som helst ungefär.

 

Om du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken skulle du välja?
Svart, hur tråkigt det än må vara.

 

Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt utséende? Utöver det vet jag faktiskt inte. Att jag städar som en GUD? Ingen aning. 

 

Vad är dina planer inför 2015/2016?
I höst ska jag & Linus fokusera på körkort och därefter drar vi oss ut i världen! Därefter får vi se. Vi försöker leva litegranna i nuet right now. Så vi får se vart vi tar vägen och hur det går.

 

Brukar du skratta för dig själv?
Haha ja, sen jag började jobba inom handikappomsorgen och därmed träffa mina arbetskollegor som pratar för sig själva hela tiden så har jag tagit efter och börjat göra desamma. Skrattar och pratar och planerar dagarna högt för mig själv. 

 

Vad är det konstigaste du ätit?
Oj, jag vet faktiskt inte. Kött kanske? Haha. Sen jag blev vegetarian har kött i allmänhet varit något av det konstigaste, äckligaste och sjukaste jag ätit? Sådan vidrig norm.

 

Hur imponerar man på dig?
Man skriver vackert, man uttrycker sig magiskt. Då är jag imponerad. Annars är jag väl ganska lätt att imponera på, ät två pizzor på 1h och jag kommer tycka att du är stencool/dum i huvudet. Men om imponera också betyder att man lämnar något slags fint avtryck så är nog det förstnämnda det som väger tyngst. 

 

Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
Just nu siktar vi in oss på Norrköping. Men en stad att bo i resten av livet? Det kan jag inte svara på över huvud taget. 

 

Hur ser dina morgonrutiner ut?
Jag cirka springer upp såfort larmet ringer (ok jag znoozar några gånger först) för att käka frukost, har jordens sämsta morgonhumör och vaknar alltid megahungrig. Därefter, om det är en vardag och jag ska jobba, så klär jag på mig, tvättar ansiktet, flätar håret och cyklar sedan i dunderfart till jobbet.

 

Vad längtar du efter?
HÖSTEN!! Det riktigt pirrar i mig när jag tänker på det. Gud vad jag älskar höst. Utöver hösten längtar jag otroligt mycket till dagen då Linus och jag tar våra väskor ut i världen. 

 

Vilka serier följer du just nu?
Haha.. Jag är nog sämst på att "följa" serier. Men jag ser på True Detective, Gossip Girl (för typ sjunde gången??) plus att jag strökollar på friends såfort jag får tråkigt. Följer ju såklart NEW GIRL också <3<3. Men jag & Linus har halkat efter lite nu pga finns inga nya avsnitt på netflix? Eller har det kommit nya? 

 

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Haha, det beror ju helt och hållet på när jag behöver gå upp på morgonen. Men det är sällan jag är uppe längre än till 12, trots ledig. På jobb-dagar brukar jag försöka ligga färdig i sängen innan 10.. 

 

Nämn 5 saker du vill göra i framtiden?
Flytta hemifrån, plugga till någonting spännande, gifta mig (!!! har fått nån jävla grej på bröllop), springa en mil utan att stanna, och kanske våga klippa av mig håret? Haha. Vilka drömmar jag har. 

 

Vad finns alltid i din handväska?
Bankkort, handsprit, våtservetter, nagelfil, penna, tamponger, bankkort, powerbank (OM den är laddad) och förhoppningsvis mitt id-kort (men av någon anledning lägger jag alltid bort det någonstans och sen har jag det inte när jag väl VERKLIGEN behöver det.

 


RSS 2.0