LIVET & ANNAT SPÄNNANDE

Hå-hå! Det där "annat spännande" som rubriken på någon sätt exkluderar från livet är ju bara rent påhitt. Ni vet något man skriver för att verka just spännande och kanske lite cool. Dock är jag ju inget av de båda sååå, jag borde väl egentligen försöka locka läsare på annat sätt. 
 
Hur som haver: här sitter jag i en någorlunda alldeles för sliten säng och bloggar för glatta livet. Jag har för ett par timmar sedan sagt hejdå till Linus som är påväg hem till sig, och har sedan dess både hunnit äta, tvätta och städa (endast ytterst lite dock hehe). Så här sitter jag rastlös, trött samt lite sorgsen och kommer fram till att "skriva blogg" är en bra kvällssysselsättning. Vilket det ju kanske egentligen inte är eftersom jag mer eller mindre aldrig skriver någonting viktigt eller intressant för någon annan människa än mig själv. Ingen riktig bild har jag heller. Så jag är ledsen gott folk. Detta är förmodligen den mest onödiga publicerade text ni någonsin läst er igenom. 
 
Vet inte vad jag ska göra. Så ni får instagrambilder eftersom det är SÅ HIMLA COOLT och jag har så HIMLA MÅNGA av dom. Plus att vissa faktiskt är söta. 
Titta! Både en te-kopp, Klara & Linus x2, tvättmaskiner samt ett fikabord! Följ mig, klarazeta, på instagram för att få se fler av dessa oerhört genomtänkta och väl utformade bilder. Eller så gör ni något vettigt istället. Tjarrå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0