LIVET & ANNAT SPÄNNANDE

Hå-hå! Det där "annat spännande" som rubriken på någon sätt exkluderar från livet är ju bara rent påhitt. Ni vet något man skriver för att verka just spännande och kanske lite cool. Dock är jag ju inget av de båda sååå, jag borde väl egentligen försöka locka läsare på annat sätt. 
 
Hur som haver: här sitter jag i en någorlunda alldeles för sliten säng och bloggar för glatta livet. Jag har för ett par timmar sedan sagt hejdå till Linus som är påväg hem till sig, och har sedan dess både hunnit äta, tvätta och städa (endast ytterst lite dock hehe). Så här sitter jag rastlös, trött samt lite sorgsen och kommer fram till att "skriva blogg" är en bra kvällssysselsättning. Vilket det ju kanske egentligen inte är eftersom jag mer eller mindre aldrig skriver någonting viktigt eller intressant för någon annan människa än mig själv. Ingen riktig bild har jag heller. Så jag är ledsen gott folk. Detta är förmodligen den mest onödiga publicerade text ni någonsin läst er igenom. 
 
Vet inte vad jag ska göra. Så ni får instagrambilder eftersom det är SÅ HIMLA COOLT och jag har så HIMLA MÅNGA av dom. Plus att vissa faktiskt är söta. 
Titta! Både en te-kopp, Klara & Linus x2, tvättmaskiner samt ett fikabord! Följ mig, klarazeta, på instagram för att få se fler av dessa oerhört genomtänkta och väl utformade bilder. Eller så gör ni något vettigt istället. Tjarrå!

VAD SOM VARIT

Hej hej hallå! Tanken var att jag skulle göra någon slags summering av mitt 2014 i form av bilder. Men icke! Tror ni att denna gäri lyckats skapa någon ordning med mappar och annat sånt där bra-att-ha såhär när man behöver det? Nix. Absolut inte. Är inte ens säker på att jag har bilder nog att täcka alla månader. Förmodligen inte. Bra jobbat klaris. 
 
Så, med detta sagt, tänkte jag berätta för er att jag ju kom på en lösning: jag gör den där förbannade nyårslistan alla andra gjort. Yey. Party. Nu kör vi.
 

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Haha, ja. Cirka allt. 2014 är väl året som alla de mest oväntade sakerna ägde rum. Jag fixade mitt första "riktiga" sommarjobb, jag blev kär, jag fyllde hyfsat gammal och världen lyckades på något sätt bli större än vad jag någonsin trodde den skulle vara.

Vilka länder besökte du?
Åkte först till England, en resa jag fick i födelsedagspresent, och strax därefter åkte jag till Bryssel med en kåmpiz! 

Två bilder från London!
 
Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
Hmn, tror verkligen inte det. 2014 har i stort sett varit det värsta året hittills. Jag har nog aldrig varit med om så många motgångar och jobbiga utvecklingar i mitt liv som detta år. Så jag hoppas på att 2015 kommer bli allt annat än det som varit (med undantag från vissa saker, he-he.)


Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
1 september, när jag och Linus blev tillsammans. Har redan glömt allt annat tror jag.

Jag & Linus för några helger sen när vi skulle ut & spela biljard men hamnade på nån salsakurs, glada ändå!

 

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Att jag faktiskt fixade mig själv ett sommarjobb helt utan hjälp från familj & vänner. Och att jag faktiskt lyckades göra jobbet bra. Att det kändes som mitt jobb och som något jag gärna gör igen! Det är nog en av de få sakerna jag är som stoltast över under 2014. 


Och din största framgång
 privat?
Privat? Whaa. Allt som har med jobbet att göra, att jag gjort så många saker jag aldrig tidigare vågat göra. Bara så små saker som att ringa någon okänd på telefon. Att gå på arbetsintervjuer, att göra ett jobb och ta ansvar. Och att jag någonstans under jordens bästa vänskap tillät mig själv att bli kär. Att jag börjat åka kollektivtrafik utan att svettas och gråta flera dagar innan. Små framsteg som må vara rätt fåniga, men rätt jobbiga att handskas med. 


Vad spenderade du mest pengar på?
Haha, kollektivtrafik? Oanvända TR-kort? Herregud vet ni hur mycket det kostar att ha ett långdistansförhållande samt att betala ett årskort på ett obesökt gym? 


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
Ehm, förmodligen alla Movits!-album. Har tjatat igenom dom något sjukligt, + jordens bästa konsert i Augusti.

Bild från Movits!-konserten jag & Linus rockade till i augusti!

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Oj herregud, första halvåret var skit. Jag blev dumpad på alla hjärtans dag av ett dåvarande ragg (hahaha), jag blev av med massa pengar, skit uppstod vänner emellan och jag crushade på cirka allt som kunde gå. Sommarjobbet gjorde det mesta bättre, träffade Jens och hade den roligaste sommaren på länge! Sen åkte jag på bältros utan att få medicin, genomled de första veckorna i skolan med konstant smärta och slutligen var allt över. I september blev det officiellt att jag och Linus lyckats gå och bli kära i varandra efter en lång tid av att vara bästa vänner. Skolan fortsatte och gick utför något så otroligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, det enda som var positivt var (& är) Linus. Så det är väl någon slags blandning, gladare det senare halvåret, trots vissa event, och mindre glad första delen av året. Året har varit ett enda virrvarr av förvirrelse.

Vad önskar du att du gjort mer?
Oj, önskar nog inte att jag skulle gjort mer än det jag gjorde. För ingenting hade förmodligen sett ut som det gör idag om det inte vore för allt som hänt tidigare iår.

 

Blev du kär i år?
Ja. Oväntat, konstigt och allt annat än vad jag tänkt mig. 

Den maträtt du åt oftast 2014?
Skulle kanske gissa på sushi? Eller någon grönsaksrätt? Köttfärssås på qourn hamnar nog också ganska högt upp på listan! Möms, finns få saker som är så gott. 

Sushi från wong här i Västervik!

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Minns knappt. Var hemma hos mig med familj + farmor & farfar samt Felicia. Vi lär väl ha ätit gottgott och öppnat en present eller tre. Jag borde skriva ner allt jag gör. Minne som en överkörd bäver. 

Farmor, pappa & jack som förbereder min födeseldag? Jag minns inte överhuvudtaget
 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Tidigare list-skrivare skrev så vackert att året blivit bättre om Fi kommit in i riksdagen, och jag är villig att hålla med på alla plan och skriva desamma. 

 

Något du ångrar?
Nej.

 

Vad fick dig att må bra?
- Linus alla dagar i veckan.
- Mitt sommarjobb, och alla personer som fanns där. Ni är bäst.
- Att jag var ute länge många dagar i veckan med vänner och inte bara låg hemma, att jag reste och gjorde saker jag absolut aldrig trott att jag skulle våga göra. 

Oerhört söt bild på Henke & Hampus från i somras!!! 
 
 
Vem saknade du?
Linus. Haha, varje dag. Tillochmed när han är här saknar jag honom. Sen har jag nog saknat mina kusiner en aning, och nu kring vinterhalvåret har jag saknat jobbet hur mycket som helst. 
 

Vad är du mest stolt över?
Allt jag lyckats göra trots rädslor. 

En söt skol-cam-selfie pga jag äger!!

 

Årets roligaste fest?
Haha, fest.. Cirka alla fester suger, om inte för att man kallar det för fest, så för att jag har så sjukligt svårt att tycka om folk med alkhol i kroppen.  

 

Vilken var din bästa månad?
Har skitsvårt att välja. Antingen är det en jobbmånad eller kanske december med alla juligheter och för att jag fått umgås så himla mycket med Linus.

 

Finns det något som du skulle kunnat gjort bättre?
Säkerligen massvis med saker. Hålla bättre kontakt med vänner, familj och jobb. Kanske fotograferat och dokumenterat mitt liv mer. Förslagsvis spenderat en krona eller sju på att klippa mig. Men ingenting av betydelse. 

 

Beskriv 2014 med tre ord:
Oväntat, livligt & känslomässigt intensivt. 


RSS 2.0