she

Här har vi henne. Min kompanjon. Igen. Vi har gjort en lista, jävligt bra, och ska nu försöka fullfölja våra planer. Så himla bra bra och bra!! Har länkat henne till vänster, bara så att ni vet.. (läs: SMYGREKLAM)
 
Och på söndag kommer Milena, och i veckan ska vi ha det a-w-e-s-o-m-e. Puss

the wind in my hair

Idag är sista dagen innan ledighet! Och jag är glad och laddar upp två bilder från igår. Ska stanna kvar och se på game of thrones med min käre vän Robert (SOM FÖRÖVRIGT TAR BILDERNA PÅ MIG!!). Sedan väntar en vecka med Milena ute på landet. Det ska bli så himla skönt, och jag längtar så himla mycket. Sååå kommer inte kunna blogga någonting då (inte för att det kommer påverka så himla många människors liv men ja.. bara så ni vet liksom)
 
töntig rubrik jag valde...
 

girl you look so good

Har hängt på mejeriet med Ellinor idag! Och handlat lite på stan. Så himla mysigt. Vi har börjat ha en obligatorisk klaraellinor-dag varje vecka, blir så himla svårt att hinna ses annars.. Det är ALLTID någon som ska göra något. Det är för få timmar på en vecka. Helt klart. 
 
(glöm inte att lägga märke till hur jävla snygg hon är!!)
 

ain't no sunshine when he's gone

Har sett ut såhär idag. Det var så varmt och skönt på morgonen att jag valde jeansjackan som jag använt alldeles för lite. Jävla dumt av mig när jag insåg att jag skulle gå hem klockan 7 på kvällen.. Svinkallt. 
 
Är hur som helst hemma nu, ligger och kollar på game of thrones (<33)!! Var så himla längesen jag såg det. Så himla bra det är.. 
 

black and white is all I see

ISO 3200. Vilket skämt. Men kul och jävligt bra om man inte bryr sig. Var iallfall såhär glad idag efter helt fantastiskt uppträdande på mejeriet. Älskar musik och människor som gör det levande. 
 

but none of them will ever love you the way I do

Har hängt med denna idag, hon är så himla bra och fin och bäst.

there's something about you

Såhär har jag sett ut idag för, pigg och glad och allt sånt där. Eller inte.. Lever hur eller hur fortfarande och det är väl alltid någonting att vara glad över!! Blev siktad på med grön laser, så skulle lika gärna kunna vara tvärtom. Puss.

something that we need to know

Okej, allesammans (alla ni få som läser detta<3), gå in på sveriges radio och lyssna på södermannen!! Eller ja, lyssna på allt som skulle kunna falla er i smaken. Jag lyssnade på dokumentären när jag var ute och gick med Jack. Dålig idé. Så jävla dålig idé. Men den var riktigt bra, och den visar hur sjukt dåligt fallen blivit hanterade av polisen, och hur svårt det är att döma och få fram bevis för våldtäkt. 
 
(vet inte ens hur bilden passar in, men tänkte att ett bildlöst inlägg är ett jävligt tråkigt inlägg)

make sure you try to conjure the wind

Det är höst. Så himla mycket höst. Blir så stört glad. Riktigt jävla glad. Längre upp i landet är det tydligen vinter, jävla Västerås gav mig en chock. SNÖ? I oktober? Herregud. Jag har gärna höst ett bra tag till. Men är rätt sugen på jul, köpte skorpor med pepparkakssmak idag. Kan inte få nooog!!

there is no place like home

Två bilder från disneyland, saknar det så himla mycket. Vill tillbaka nu nu nu. Det var verkligen 2 av de bästa dagarna i mitt liv. 

and those were the days of roses, poetry and prose

Älskar att gå hem på eftermiddagarna och se sånt här på hus bredvid vägen. Älskar att någon faktiskt målat denna, tagit sig tid att skapa någonting som ingen kan köpa eller ta. Den bara existerar där för vem som helst som vill se den. 

my love

älskar denna hund så himla mycket

om du vill ha en idiot, lägg din hand i min

 

leo leo leo

hahaha.. Detta är så långt ifrån mig som man kan komma, samtidigt som det är så mycket jag som det bara kan bli. Ska på *hemligt* i helgen, och ska se ut såhär. Jag dör. Så jävla roligt. 
 
Idag har varit en sjukt konstig dag, har träffat någon jag aktivt undvek, har varit ledig halva dagen, varit ute i skogen, gjort roliga saker. Mår dock illa som ett jävla svin right now, skoj. 

one of these days

 

tjs


hej testing 

no header

Okej, det existerar just nu ingen header. Jag såg att jag råkat (läs: av väldigt stort misstag) kopierat ett felstavat quote och inte riktigt tänkt på vad det stod. Sorry. Ska försöka fixa det när jag kommer hem, så att det ser snyggt ut igen. Herregud. Är så otroligt INTE kreativ at the moment. Men ska försöka bättra på det. Puss. 

pose

vad ska man göra när detta blir en standardpose?
 
Idag har varit en bra dag. Riktigt bra dag. Jag vaknade, drack mitt kaffe och åt min yoghurt. Snörade på mig mina skor och traskade iväg till skolan. Jobbade med allt annat än det jag borde jobbat med. Skrev om feminism och blev sådär bra förbannad. Tog sedan mitt pickpack och gick en sväng på stan, vi ska ju iväg till Västerås på lördag för glamourparty (!!!!). Hittade en skitsnygg leopardmönstrad klänning, jävlar vad divig jag ska va. 

flowers in your hair

Tänker börja bli en bra bloggare, snart. Vill så gärna ha mitt liv nedkladdat i en blogg. Faktiskt. Kunna gå tillbaka och se hur jag brukade vara, hur jag såg ut, vad jag tänkte och vad jag tyckte. Allt förändras så himla snabbt och det finns få saker jag älskar lika mycket som jag älskar att skriva. Det känns bara dumt att inte göra det jag tycker om. Plus att jag vill ta tag i kameran igen, och fotografera än en gång. Vi får se. Ska hitta den och göra denna höst till den bästa någonsin. 
 

äntligen höst, äntligen

Det är höst och jag är glad. Mest hela tiden. Vill vara ute och fotografera, men har lagt min kamera någonstans där jag inte kan hitta den. Bra jobbat Klara. 
 

instagram

 

RSS 2.0