HAPPY HALLOWEEN


Bloggar från appen! 

Prövade för första gången denna sminkning på broder idag! Tyckte att det var så kul att jag gjorde på mig också. Synd bara att vi varken har några att skrämma eller har någonstans att gå.. GRYMT iallafall!! Pusshej


you and me

Så stört bra. Vi har fått tända brasor i mängder, frysa som idioter, måla, skratta, läsa, finnas, se på tänkvärda filmer, jag har lagat veggiemat till en ickevegetarian och så har vi pratat i mängder. 

this feeling won't go away

Alltså. Denna vecka har varit så jävla grym. Milena och jag åkte ut till landet för att spendera lite tid på sånt som vi vanligtvis inte gör. Vi skulle inte ha mobiltelefonerna (vilket sket sig så jävla totalt), vi skulle måla, vandra, läsa och bara ta det lugnt. Älskar naturen så himla mycket, och det var så stört skönt att bara komma iväg från stan. Vi åkte dock hem en dag tidigare, och valde att hänga inne in town på halloween (liksom hallå vem FAN törs göra det mitt ute i skogen?!). Så vi hann gå en sväng på stan, och ha en varierad ledighet istället för att bara vara helt isolerade från världen. 

V 44

Nu är jag hemma! Eller egentligen kom jag hem i förrgår. Men har verkligen inte orkat ta tag i alla jävla bilder... Här är i allafall två stycken knäpp som Milena tog när vi vandrat iväg till ödehus och satt oss på ett okänt berg i en okänd skog vid en okänd sjö. 
 
 

RSS 2.0