IT'S BEEN A LONG TIME SINCE YOU CAME AROUND

Åh gud jag hoppas att ingen av er hann se det STORA failet. Alla inlägg som det stod ungefär samma sak i: "VARFÖR FUNGERAR DET INTE ATT LADDA UPP? DETTA ÄR SISTA GÅNGEN JAG FÖRSÖKER OKEJ JÄVLA SKITHELVETE" ungefär. Meeen nu fungerar det och jag har fixat till mina små inlägg så det inte ser helt sjukt ut hehe. 
 
Iallfall, just sitter jag i Västerås på världens mysigaste hotell och ska snart hoppa ner i badkaret med vindruvor och mys. Typ fixa naglarna, raka benen och fräscha upp mig efter ett par dagar vid havet. Måste ju vara lite fiiiiin inför imorgon då vi ska överraska min mormor och kjell som har förlovat sig awww. 
 
Vad har annars hänt? Hmmm.. Vi har för det mesta bara åkt bil idag, hann med en snabb sväng på stan och köpte mig ett jättefint linne och ett par örhängen samt en sån där boll man har i håret! Därefter åt vi en sväng på mcdonalds och nu sitter jag här och skriver. Känner att jag mest babblar på om ingenting så jag ska sluta nu och sätta mig till rätta för att titta på gossip girl (ja, jag är världens nörd). Vi hörs kanske imorgon, puss.
en instagrambild, heter @klarazeta såklart. Följ följ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0