INTERNET FUNGERAR

Har trådlöst internet här i min lilla stuga så jag kommer kunna blogga som vanligt! Dock är det rätt så jävla segt men jag ska göra mitt bästa. 
 
Vi landade här i Gotland klockan 3 och gav oss direkt ut på jakt efter stugan vi fick tag i imorse, cirka en halvitmme innan vi drog till båten. När vi kom fram packade in och fixade, och sedan drog vi direkt ner till stranden! Så sjukt fint. Här borde alla få se och vara. Det är massvis med folk, alla är tyvärr väldigt bruna och snygga så man känner sig väldigt blek och ful, och det är musik, bollspel och glass i 120 överallt! Världens partystrand som vi funderar på att gå ner till ikväll igen efter att vi käkat. Ska ta lite fler bilder då.
 
Annars har jag bara legat i solen och försökt bli brun som resten av folket här på ön. Misslyckas såklart totalt men det är alltid värt ett försök, plus att det är väldigt skönt haha. Imorgon ska vi nog ner dit igen (stranden ligger bara 500 meter från stugbyn vi bor i), plus att vi ska försöka ta oss till Visby för att se vad som finns. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0