I'M AS FREE AS MY HAIR

Längesen jag ens tänkte på att blogga. Har inte riktigt haft tid, lust eller ork. Men, nu när jag ändå har lov och absolut ingenting att göra så tänkte jag att det skulle sitta rätt perfekt med ett inlägg eller två. Jag har ju faktiskt tid nu, men om jag vill vet jag fortfarande inte.

Mitt liv har varit rätt så åt helvete de senaste veckorna, därför passar påsklovet bättre än någonting annat. Dock har jag inte hunnit spendera mycket tid till mig själv och allt jag har att göra, cirkus två dagar och endast EN gång har jag hunnit med att sjunga tills jag nästan spytt. De andra dagarna har mina föräldrar varit hemma, och resten av lovet ska spenderas i Kalmar, förutom på söndag då det är min födelsedag. Japp, det är så mitt liv ser ut gott folk, fyllt med spännande saker, faktiskt.

Jag vet mycket väl att jag inledde detta inlägg lite deprimerande, det var som vanligt med min mening. Sanningen är dock att jag är allt annat än deprimerad just nu. Jag mår fantastiskt. Jag ska till Kalmar för att shoppa och träffa underbara Ida som jag inte sett sen Stockholmsresan. Nästnästa fredag släpps biljetterna till Lady Gagas konsert i Augusti som jag och Ida planerar att gå på om vi får tag på biljetter. Åh, det är så mycket bra som händer. På söndag fyller jag år, kan ni tänka er? Det var seriöst nyss. Nyss som jag fyllde 15, 14 och 12. Inte tretton dock. Vet inte varför, minns det knappt. 

Jag har hursomhelst kollat igenom bilder från min födelsedag förra året, bilder på vänner som jag knappt umgås med längre. Jag har nog träffat och umgåtts med Hampus högst TVÅ gånger sen dess, och Jesper har jag knappt sett till. Bara bråkat lite med. Som vanligt. Jag är bra på att bråka med folk, samtidigt som det nästan aldrig händer. Jag är trött på att behöva vara den som vill hata men inte kan låta bli att förlåta. Woups, nu blev denna text helt plötligt mycket mer deprimerande utan att jag planerat det från första början. Jag bara skriver för att jag inte har någonting annat för mig och för att jag inte orkar prata med folk om vad som händer och hänt. Det är för mig mycket bättre att skriva det såhär skulle jag tro, jag vill inte höra att "jo men jag vet hur det känns" vem i helvete bryr sig om om personen i fråga man pratar med vet hur det känns? Inte jag iallfall. Jag vill bara lösa problemet och inte höra en massa skit. OCH NU JÄVLAR VET JAG KNAPPT VAD JAG PRATAR OM LÄNGRE. Detta inlägg skulle faktiskt kunna bli det mest skumma och flummigaste inlägget i världshistorien. 

Okej, har ni märkt att mina inlägg alltid är uppbyggda på samma sätt? Först ett litet stycke om ungefär ingenting, sen ett lite större, sen det största, sen ett lite mindre, sen ett litet igen. Tycker att det ser rätt tufft ut och det är ungefär så lång tid det tar för mig att skriva det jag vill ha sagt. MEN detta inlägg kan bli lite svårt att konstruera på det sättet eftersom jag inte har en aning om vad jag vill ha sagt och än mindre varför jag ens skriver. Så jag funderar innerligt på att sluta skriva just exakt i denna stund, men vi förstår ju alla hur otroligt sjukt det skulle se ut om texten bara slutade rulla på precis som jag vill att den ska. Alldeles för förvirrande för att få publiceras på en blogg, men vafan. En flummig text är väl mer eller mindre bara ett bevis på hur förvirrad JAG är just nu. Allt är rätt konstigt, men ändå så otroligt bra.

Skitsamma kompisar, nu ska jag förmodligen sluta skriva och fokusera aningen mer på musik, serier och twitter. Det är ju på ett ungefär allt jag sysslar med på senare tid, inte för att jag gjorde mycket mer innan, men ändå. Jag är rätt off faktiskt. Men jag har insett vad det är jag behöver: TRÄFFA MINA VÄNNER. Och då menar jag verkligen inte dom jag träffar varje dag in och ut. Utan mina vänner, mina vänner. MINA VÄNNER. De vänner jag älskar mer än allt.

Okej, nu vet jag vad jag ska göra, fast jag har vetat det länge. Förlåt för den otroligt skumma texten, och tack för att ni har läst allt. Inte för att det var värt att läsa, men ändå. Nu ska jag fortsätta se på desperata, fundera ut någonting smart att skriva om samt äta någonting. PUSS.

RSS 2.0